Aanbouw met glazen pui en stalen frame

AANBOUW MET GLAZEN PUI EN STALEN FRAME

Het ontwerp betreft een aanbouw aan de achterzijde van een jaren '30 woning. Daarbij is de bestaande dragende wand tussen woonkamer en keuken vervangen door een stalen constructie, die in het zicht is gelaten. De begane grond vloer is verwijderd en vervangen door een nieuwe betonvloer met vloerverwarming.

Door de mooie combinatie van materialen waaronder de betonnen gevlinderde vloer, de stalen balken in het zicht, de zwarte kozijnen en de prachtige keuken van Stefan Martens, is er een moderne 'industriële' woonruimte ontstaan.

Ook aan de buitenzijde is er gekozen voor een contrasterende stijl met het bestaande woonhuis en er is een kader van stalen balken toegevoegd.

Start en oplevering: 2018 - 2019
Aannemer: De Goede Bouw

Comments are closed.