Nieuwbouw winkelpand en luxe bovenwoning

NIEUWBOUW WINKELPAND EN LUXE BOVENWONING

Het project bestaat uit de nieuwbouw van een winkelpand met een ruime luxe bovenwoning aan één van de doorgaande wegen in het Ginneken. De uitdaging en eis vanuit de welstandscommissie was om op een goede manier aan te sluiten op het gevelbeeld van de buurpanden. Dit is gedaan door de daklijst en de profileerde betonnen sierlijsten van de buurpanden door te laten lopen in de nieuwbouw. Hierdoor voegt de gevel zich op een geheel natuurlijke manier in het straatbeeld.

Met het toevoegen van een hardstenen onderplint en de mooie stalen winkelpuien fungeert de gevel nu als visitekaartje van slagerij Maison Moes.

De twee bovenliggende verdiepingen van het nieuwe pand bieden plaats aan een ruime luxe stadswoning, die op het moment van deze foto's nog niet volledig zijn ingericht.

Start en oplevering: 2017 / 2019

Bouw: Bouwbedrijf van Leijsen