ID-Architectuur, architect regio Oosterhout

Als u een architect zoekt in de omgeving van Oosterhout met veel ervaring in bouwen voor particulieren dan bent u bij ID-architectuur aan het goede adres. ID-Architectuur richt zich met name op het ontwerpen en begeleiden van verbouw- en nieuwbouw-projecten in de regio Breda en Oosterhout.

De laatste 8 jaar heb ik de mogelijkheid gehad om als architect in de regio Oosterhout een aantal bijzondere verbouw- en nieuwbouw-projecten te realiseren. Projecten van ID-Architectuur kenmerken zich door een heldere, ruimtelijke organisatie, gecombineerd met eigenheid en karakter. Er wordt vaak gewerkt met de elementaire materialen; hout, staal en beton, die op een zorgvuldige wijze worden uitgedetailleerd.

Op mijn website vindt u diverse voorbeelden van de verschillende projecten, die met ID-Architectuur als architect, zijn gerealiseerd in de omgeving van Oosterhout.

Heeft u nieuw- of verbouwplannen, maar weet u niet hoe u al uw ideeën moet omzetten in een ruimtelijk ontwerp en uiteindelijk in een gebouw? Dan nodig ik u graag vrijblijvend uit voor een kennismakingsgesprek.

bekijk alle projecten

Waarom ID-Architectuur?

> omdat u een architect zoekt in de regio Oosterhout met veel ervaring met het bouwen en verbouwen van woonhuizen voor particulieren
> er wordt geheel uitgegaan van uw persoonlijke wensen
> goed doordachte projecten met eigenheid en karakter, met veel aandacht voor de ruimte, het materiaal en de rol van daglicht
> gespecialiseerd in duurzaam bouwen en de toepassing van natuurlijke materialen, waaronder houten gevelbekleding
> oftewel bijzondere architectuur voor een concurrerende prijs!

Wat kan ik voor u doen?

> maken van een ontwerp op maat, waarbij alles letterlijk en figuurlijk op zijn plek valt
> aanvragen van de noodzakelijke vergunningen
> maken van alle bouwtekeningen
> zorgvuldige technische uitwerking
> advies bij keuze aannemer
> bouwbegeleiding, waarbij uw zorgen tijdens de bouw geheel uit handen worden genomen

lees meer over mijn werkzaamheden